HIGHTOWER CELLARS

HIGHTOWER CELLARS

RED MOUNTAIN, WASHINGTON

In Boxwood's design for the Hightower Cellars renovation and expansion a solar screen made from fiber-reinforced cement-boards is applied to the existing structure’s exterior walls to shade the metal siding and naturally ventilate the heat away.  Rigid insulation and a new roof with a broader overhang hang further increase the building's thermal envelope.  The new tasting room and barrel storage built of Durisol block to help keep interior temperatures stable while skylights bring natural light into the work areas.  A unique fence made of reclaimed oak barrel staves woven together lines the property to create privacy without taking away from the beauty of the vineyard.

Hightower6_1920x1080x60.jpg
Hightower8_1920x1080x60.jpg
Hightower7_1920x1080x60.jpg
Hightower3_1920x1080x60.jpg
Hightower4_1920x1080x60.jpg
Hightower9_1920x1080x60.jpg
Hightower1_1920x1080x60.jpg